donderdag 13 april 2023

WE CONTROL THE MEDIA

ILOVE@LLGRLzZ

ZO MAG HET NIET EENS EEN KEER VERSPREID WOORDEN,...


Badwater van de buren komt bij mij omhoog.

Zitten hier ook loodgieters in de zaal?

Gister hoorde ik een hoop kabaal, bleek dat het schuimende badwater van de bovenburen (2 verdiepingen hoger) uit mijn doucheputje omhoog kwam zetten. Zij lieten hun bad leeg lopen!


 Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gerbera
DOOR GERBERA - OCT 26, 2014 OM 15:34
7306 ANTWOORDEN / 14 VRAGEN
0

Probleem is dat u op een gezamelijke afvoer bent aangesloten. Dat het water bij u naar binnen komt geeft aan dat de mogelijke verstopping lager zit. Lijkt mij zinning de afvoerbuis eens aan een camera inspectie te onderwerpen. Hiermee kan de mogelijke oorzaak van de verstoppingen, zo kort achter elkaar, worden opgespoord. De afvoer moet de hoeveelheid badwater aankunnen omdat het water niet sneller zal weglopen dan een normale afvoer dat toelaat. Dus bij een dunne, of gedeeltelijk verstopte, afvoer zal het wat langer duren voordat het bad is leeggelopen als bij een dikkere afvoer waarbij het sneller gaat.

WARM BLOEDIG BV ....