maandag 24 juli 2023

spotify - speellijst - alternative

ILOVE@LLGRLzZ


grind album

ILOVE@LLGRLzZ


13+ video

A.I.

ILOVE@LLGRLzZ

A.I. - ARTIFICIAL INTELLIGENCE (PC GEBASEERDE HULP ITEMS)

Gratis AI Software en Apps

Kunstmatige intelligentie neemt in snel tempo de wereld over. Er zijn steeds meer AI tools voor het schrijven van teksten tot het creëren van afbeeldingen. Ook alledaagse taken kunnen steeds meer uit handen gegeven worden aan AI.



Stable Diffusion XL software logo
Stable Diffusion XL

gratis cloud software

Met AI hoeft u geen ontwerper of tekenaar te zijn om fraaie en realistische afbeeldingen te maken. Door het invoeren van een opdracht zijn er steeds meer tools die van die tekst een plaatje genereren. Stable Diffusion XL is daar een goed voorbeeld van. Stable Diffusion XL genereert beschrijvende afbeeldingen aan de hand van de tekst die u heeft ingevoerd. De kwaliteit is hoog en vooral de details, zoals handen, komen behoorlijk goed uit de verf. Stable Diffusion XL gaat de concurrentie aan met vergelijkbare tools, zoals Midjourney en Dall-E van OpenAI. 

Stable Diffusion XL is gratis te gebruiken en werkt online in uw browser.



Met AI is het tegenwoordig mogelijk om razendsnel verbluffende en fotorealistische beelden te creëren. De ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en Stable Diffusion XL van Stability AI is de nieuwe ster aan het firmament. Stability AI heeft de technologie flink verder ontwikkeld, waardoor de beelden nog realistischer en van een hoger niveau zijn. Vooral details, die bij vergelijkbare diensten soms nog te wensen overlaten, zijn uitstekend te noemen. Gezichten en handen, die over het algemeen erg moeilijk in beeld te brengen zijn, zijn hier heel goed uitgewerkt. Met deze tool krijgt u uitermate fotorealistische beelden in een verfijnde kwaliteit. Een ander voordeel is dat Stable Diffusion XL werkt met relatief weinig woorden, waar u bij vergelijkbare diensten liefst een zo uitgebreid mogelijke beschrijving invoert.

Stable Diffusion XL is gratis te gebruiken, maar bij de gratis versie wordt wel een watermerk toegevoegd. Als u dat niet wilt en u bent op zoek naar meer mogelijkheden, dan kiest u voor de betaalde pro versie. Op de site vindt u meteen al een flink aantal voorbeelden, die te bekijken zijn en die u bijvoorbeeld als inspiratie gebruikt. In het midden van uw scherm vindt u het invoerveld voor uw opdracht. U voert uw tekst in, waarbij er geen limiet aan het aantal woorden is. Verder is het mogelijk om een stijl te koppelen aan de afbeeldingen. Daarvoor klikt u op ‘No style’, waarna er een balk verschijnt met daarop verschillende stijlen, een beetje zoals dat werkt met met de filters bij Instagram. Daarna klikt u op ‘Generate’ of op de knop ‘Enter’ op uw toetsenbord en gaat Stable Diffusion XL voor u aan de slag.

Het genereren van afbeeldingen aan de hand van uw opdracht gaat redelijk snel, al gaat dat met de pro versie nog veel sneller. Uiteindelijk rollen er vier afbeeldingen uit. Door op een afbeelding te klikken wordt deze groter gemaakt en vervolgens downloadt u het beeld naar uw computer. Als u dit allemaal zonder account doet, dan mag u dit maximaal twee keer doen. Door een account aan te maken mag dit veel vaker. U ziet nog een knop om de afbeeldingen opnieuw te genereren, waardoor u dus vier nieuwe afbeeldingen krijgt, op basis van dezelfde opdracht.

Stable Diffusion XL heeft de volgende kenmerken:

  • gratis AI tool voor in uw browser, 
  • maak een account aan voor meer opties, 
  • voegt bij de gratis versie een watermerk toe, 
  • creëert fotorealistische beelden vanuit tekst, 
  • voer een opdracht in en voeg desgewenst een stijl toe, 
  • genereert vier afbeeldingen, 
  • laat dezelfde opdracht nogmaals uitvoeren.

Stable Diffusion XL screenshots



Website van de makers van Stable Diffusion XL

website van Stable Diffusion XL


Midjourney software logo
Midjourney

gratis cloud software

Kunstmatige intelligentie wordt steeds vaker gebruikt om teksten en afbeeldingen mee te genereren. De kwaliteit daarvan neemt in razend tempo toe, want AI schiet in ontwikkeling vooruit. Als u op zoek bent naar een manier om fraaie afbeeldingen te verkrijgen, dan is Midjourney daar een prima tool voor. Midjourney genereert afbeeldingen aan de hand van tekst. Door een gedetailleerde omschrijving te geven creëert Midjourney realistische kunstwerken. In die zin is de tool vergelijkbaar met Dall-E, een ander bekend AI-programma om afbeeldingen mee te genereren. 

Midjourney is gratis te gebruiken en de tool werkt online in uw browser.

Midjourney was een van de eerste AI-programma's om afbeelding mee te genereren en sindsdien is de ontwikkeling ervan hard gegaan. Dat betekent vooral dat de plaatjes nog realistischer geworden zijn. Het is nu veelgebruikte software om met kunstmatige intelligentie kunstwerken en afbeeldingen te genereren. Om Midjourney te gebruiken heeft u een Discord-account nodig. Dat maakt u bij Discord zelf op de website eenvoudig en snel aan. Op Discord draaien servers en Midjourney is een server en daarom heeft u Discord nodig om het te gebruiken. Als u vanuit de site van Midjourney bent ingelogd is de tool zichtbaar in uw Discord-account en anders gebruikt u de zoekfunctie van Discord om handmatig nog even naar Midjourney te zoeken en dit zo toe te voegen.

Na het toevoegen van Midjourney ziet u meteen al veel prachtige plaatjes in de tijdlijn en die zijn natuurlijk leuk om als inspiratie te gebruiken. Maar u wilt natuurlijk zelf aan de slag. U gaat naar een van de 'rooms' toe, die u in de kolom links ziet, waarna u direct op de tijdlijn van die online kamer terechtkomt. Aan de onderkant van uw scherm ziet u een invoerveld en daar voert u een omschrijving in van het plaatje waar u naar op zoek bent. Daarvoor voegt u eerst een schuine streep toe, waarna u het commando voor een afbeelding ziet verschijnen. Daar klikt u op en daarna voert u uw eigen beschrijving in. Er zit geen limiet aan het aantal woorden om te gebruiken. Hoe gedetailleerder die beschrijving is, hoe beter en unieker het resultaat zal zijn. Na het invoeren van het commando klikt u op 'Enter' en gaat Midjourney voor u aan de slag. U moet nog wel even akkoord gaan met de voorwaarden die u dan ziet verschijnen.

Vervolgens rollen er vier afbeeldingen uit. Die zien er vaak levensecht uit en u heeft nog de keuze om onderaan die afbeeldingen wat te veranderen, onder meer door er een meer gedetailleerde versie van te laten maken. Verder zijn er nog knoppen om variaties op uw afbeeldingen te laten maken. Dat werkt voor ieder van de vier plaatjes individueel. Dus het is mogelijk om van één plaatje een andere versie te laten maken en niet per se van allemaal. U geeft dus een nieuwe opdracht om die variaties te maken en het resultaat verschijnt meestal weer na enkele seconden.

Midjourney heeft de volgende kenmerken:

  • gratis AI tool voor in uw browser, 
  • maak een Discord-account aan om in te loggen, 
  • voeg Midjourney toe aan uw account, 
  • genereert plaatjes aan de hand van een beschrijving, 
  • geef een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving, 
  • komt vaak al na enkele seconden met het resultaat, 
  • heeft de optie om nog variaties op de plaatjes te maken.

Midjourney screenshots



Website van de makers van Midjourney

website van Midjourney


Leonardo AI software logo
Leonardo AI

gratis cloud software

Kunstmatige intelligentie is er in steeds meer vormen. Een van de meest recente voorbeelden is natuurlijk ChatGPT van OpenAI, een chatbot die u helpt met het opstellen van teksten of die allerlei vragen beantwoordt. Maar er zijn nog andere manieren, zoals Leonardo.ai, waarmee een een afbeelding gegeneerd wordt op basis van een korte beschrijving. Leonardo.ai is een AI-tool die nog het meest lijkt op Midjourney en net als Midjourney begrijpt Leonardo.ai wat u bedoelt en zal de tool op basis van uw omschrijving meerdere beelden genereren. Dat werkt voor allerlei soorten afbeeldingen, van reclamewerk tot mooie kunst. 

Leonardo.ai is gratis te gebruiken en de tool werkt online in uw browser.

Veel mensen maken al gebruik van Midjourney of zelfs van Dall-E, dat min of meer hetzelfde doet. Maar de ontwikkelingen staan niet stil en dit soort tools worden steeds geavanceerder. Een AI-tool die er op dit moment met kop en schouders bovenuit steekt is Leonardo.ai. Dat is een prima AI-tool, dat op verschillende manieren te gebruiken is. Door een omschrijving te geven creëert het model afbeeldingen voor u en daar naast is het zelfs mogelijk om uw eigen AI-model te trainen. De vraag is daarom al of Leonardo.ai de nieuwe Midjourney is. Leonardo.ai is namelijk verbluffend goed in het genereren van prachtige beelden en heeft bepaalde functies, die voor dit soort tools nieuw zijn, zoals dus het trainen van uw eigen AI-modellen. Leonardo.ai is nog maar in het beginstadium. Om toegang te krijgen meldt u uzelf aan met uw e-mailadres, waarna u een uitnodiging krijgt toegestuurd.

Na het inloggen komt u terecht op een duidelijk dashboard, waarop u meteen al een heleboel afbeeldingen ziet die al gegenereerd zijn. Veel van die modellen zijn al te bewerken. Om zelf een beeld te genereren klikt u op AI Image Generation, waarna u de instellingen naar wens aanpast. Zo is er een optie om zelf het aantal beelden te bepalen, de modellen te veranderen of de grootte van de beelden aan te passen. U heeft nog de keuze uit meerdere AI-modellen: Luma, Deliberate 1.1, Leonardo Creative en Stable Diffusion. Daardoor is het met dezelfde beschrijving zelfs mogelijk is om tot een ander resultaat te komen. Aan de bovenkant van uw scherm ziet u een regel voor het invoeren van uw beschrijving. Nadat u dat heeft gedaan gaat Leonardo.ai aan de slag met het genereren van de beelden.

De gegenereerde beelden rollen er vrij snel uit en het resultaat ziet er levensecht en vooral heel kleurrijk uit, waarbij een referentie naar videogames nooit ver weg is. Alle beelden zijn daarna nog te bewerken en als u met uw muis over een beeld beweegt gaat u naar de ingebouwde editor. Het genereren en bewerken van een beeld kost wel wat tokens. Als u begint krijgt u al best wat tokens en die zijn bij te kopen of worden iedere 12 uur gereset. Het is nog mogelijk om uw eigen model te creëren en dat te gebruiken voor toekomstige beelden. Hiervoor hoeft u alleen maar zelf wat afbeeldingen te uploaden.

Leonardo AI heeft de volgende kenmerken:

  • gratis AI-tool voor in uw browser, 
  • genereert beelden op basis van een omschrijving, 
  • meldt uzelf aan met uw e-mailadres, 
  • train uw eigen AI-model, 
  • bewerk bestaande modellen, 
  • keuze uit meerdere AI-modellen bij het genereren, 
  • heeft een editor om uw beelden te bewerken.

https://www.gratissoftware.nu/

ILOVE@LLGRLzZ


gratis programma s

NR 2 SOUNDTRACKS

ILOVE@LLGRLzZ

MIXCLOUD.COM - MIX DOWNLOADER

ILOVE@LLGRLzZ

free music ,link url

ILOVE@LLGRLzZ