woensdag 24 januari 2024

GOA MIX (6:15 gemaakt).

ILOVE@LLGRLzZ

WOR MF*

ILOVE@LLGRLzZ

ik deed kijken.
mag van mij.

BLEEK POTEN, EN WEEDGEITENBREIERS GEMAK TE STEUNEN.
IIG GEEN CARNAVAL,OOK.
EERST SPAREN EN PROBEREN, GEEN STOONDE WACHTENDE DOUCHE
UITSTELLER TE ZIJN.
PFFF MAUW, WAT EEN AFTER DAG.


https://theflixer.se/


NY HARD.SPEED

ILOVE@LLGRLzZ





RECHTER MUISKNOP: OPSLAAN AUDIO

MEER MIXCLOUD MIXEN PAKKEN MEE ZUN ALLEN? https://www.dlmixcloud.com/

https://pin.it/7Jf4elu2B 121 Rosmolen studie trauma trip.

bv. likbuien, ook mbt ZED re-release

TV - FILM

ILOVE@LLGRLzZ




i-doser, monopoly?

ILOVE@LLGRLzZ

i-Doser's official website is www.i-doser.com. Some other reputable companies and software that offer binaural beats include:

1. Brainwave Power Music - www.brainwavepowermusic.com
2. Binaural Beats Meditation - www.binauralbeatsmeditation.com
3. Hemi-Sync - www.hemi-sync.com
4. Transparent Corp - www.transparentcorp.com
5. Unexplainable Store - www.unexplainablestore.com

These are just a few examples, and there are many more options available online. It's recommended to explore and research different providers to find the one that suits your preferences and goals.

OP BANDCAMP.COM: MAGIC WORK OUTS: TECHNOMIND

Clipped from: https://deepai.org/chat

ILOVE@LLGRLzZ

Clipped from: https://deepai.org/chat 



BESCHERMING TEGEN TELEURSTELLING play anddownload


TEGENWOORDIG GAAT ALLES VAN EEN LEIEN DAKJE
HEEFT IEDEREEN HET GELUK AAN ZIJN,HAAR ZIJDE
WEET EEN IEDER GOED OM TE GAAN MET PLANETJES (GOALS)

DEZE BINAURAL IS GETEST, EN JE HOEFT UM MAAR AF EN TOE ZACHT
DOOR OOTJES,HOOFDTELEFOON TE MEDITEREN, EN JE GAAT GOED.

wat kan er beter ten gevolge van een verkeerde woonsituering in Nederland?

ILOVE@LLGRLzZ

Er zijn verschillende aspecten die kunnen verbeteren als gevolg van een verkeerde woonsituatie in Nederland. Enkele van de belangrijkste zijn: 1. Huisvesting en leefomstandigheden: Een verkeerde woonsituatie kan leiden tot slechte kwaliteit van huisvesting en ongeschikte leefomstandigheden. Door te investeren in betere huisvesting en verbeterde infrastructuur kunnen de leefomstandigheden van mensen worden verbeterd. 2. Ruimtelijke ordening: Nederland kampt met een hoge bevolkingsdichtheid en een groeiende bevolking. Een verkeerde woonsituatie kan leiden tot druk op de beschikbare ruimte en inefficiënt gebruik ervan. Een betere ruimtelijke ordening kan helpen om de beschikbare ruimte effectiever te benutten en te zorgen voor een evenwichtige verdeling van mensen en middelen. 3. Sociale cohesie: Een verkeerde woonsituatie kan leiden tot sociale segregatie, waarbij verschillende bevolkingsgroepen gescheiden leven. Dit kan zorgen voor minder sociale cohesie en toenemende ongelijkheid. Het bevorderen van sociale integratie, bijvoorbeeld door het creëren van gemengde wijken, kan de sociale cohesie bevorderen. 4. Milieubescherming: Een verkeerde woonsituatie kan leiden tot overbelasting van het milieu, bijvoorbeeld door een hoge CO2-uitstoot als gevolg van langere woon-werkafstanden. Het stimuleren van duurzame stadsplanning en het bevorderen van groene initiatieven kan helpen om de milieueffecten van een verkeerde woonsituatie te verminderen. 5. Bereikbaarheid en mobiliteit: Een verkeerde woonsituatie kan leiden tot lange reistijden en congestie op de wegen. Door te investeren in betere openbaar vervoersinfrastructuren en het stimuleren van alternatieve vormen van mobiliteit, zoals fietsen, kan de bereikbaarheid worden verbeterd en de druk op het wegennet worden verminderd. Al deze verbeteringen kunnen bijdragen aan een betere levenskwaliteit, een gezondere leefomgeving en een meer inclusieve samenleving in Nederland.