donderdag 2 juni 2022

SELFIE NEWBEE, HUP, VOORT, EN MOOI MOOI


ILOVE@LLGRLzZ


ja leuker kon niet, check mij even op dossiers ivm opium wet pep.
ach, net als de wat andere'J. bijsmaak reserve aankoop.
Kreuk heeft de kracht wel duidelijk gemaakt, en zijn vrouw liefde,7b,
bewezen.
tja, ikzelf, ga misschien even in de pause tijd, even geen + of - mbt dan wat ook, beginnen.
Ik mag niet klagen, fris is ik, toch wel. uren lang.
bless deo.

gratis ivm pro-grl all my live

ILOVE@LLGRLzZ


Een vriendelijke gast draait er niet om heen,
en meent ook de ware te zijn, alsmede, engelen herkenner.
Hij leeft van de winsten gemaakt door death-sitting (gewoon binnen blijven), zodat er niemand met tv haat getroffen wordt.
Het prijskaartje voor de mannen is mede deel, van zijn successen, zoals elke man,dj, met kwaliteiten en borsthaar, bovendien geboren in de stad, laat hij zich niet in met starende minderheden of praatjes smekers.
Hij is van het goede leven, zijn 10-15 jaar, alcohol en lang geleden evil 'geen zin'weed, kan hij makkelijk goed verklaren, door de wijze waarop hij nu van zijn 47 achtige, donkerblonde pause tijd geniet.
Geen afhankelijke toestanden, gewoon, de woning is een iglo, in ooit vredig Zevenbergen, voor v.Dis, bleek al de macht van het eenvoudig denken en handelen.
Doodzwijgen van een çorrupt', nog tijdelijk in onderzoek woonkwartier huurstichting, getuigt van geduld, acceptatie en wijsheid.
De zgn. dader, is niet een mede slachtoffer van terreurlokteam achtertuin Vliet klierteam, slize GGZ Breda, inmiddels opgesloten.
Alweer, dat zgn. doodlopende pad van de cocaine suicidaal, en heus wel bang voor de jongens, die al heel mijn leven mindere hoedanigheden of onprettige bemoeials, uit de serie slaan, of botsen.
bv Punt,de Bont,kaasplank,Vinkenvleugel,MVV.
Mijn late dank, voor jullie opgreruimde gluur visie, ook namens de tijdelijk wat apart gesitueerde vader en moeder.
Zij houden van me.
En de postbus, kon niet, ook ivm religieuze angel invloeden, want, ook de leukste speedfreak ect. kan een loper bij de Gamma kopen.
Alles gaat beter.